OM ENTREPRENØR ARVID TVEDT AS

Opphavsmann Arvid Tvedt grunnla sitt maskinentreprenørforetak tilbake i 1985. I 2005 ble bedriften omgjort til aksjeselskap, og den dag i dag er Entreprenør Arvid Tvedt AS blant Bergens mest erfarne aktører og velkjente navn i sin kategori.

Med 9 fagsterke ansatte og en allsidig maskinpark tar Entreprenør Arvid Tvedt AS på seg oppdrag for privatpersoner, bedrifter og offentlige aktører i Bergen og hele bergensregionen forøvrig. Vår primærvirksomhet er rettet mot mur, betong og grunnarbeid — Du kan lese mer om våre ulike tjenester her. Enten oppdraget er lite eller stort, kan du hos oss stole på at vi som erfaren og velrenommert entreprenør tar oppgaven alvorlig ned til minste detalj.

Vi innehar Sentral Godkjenning tiltaksklasse 2 i betong og klasse 1 i grunn, og er medlem av Byggopp — Opplæringskontoret for bygg og anleggsteknikk.

EN AKTØR DU KAN STOLE PÅ

Utførelse av grunnarbeid og betongarbeid er som regel en stor og betydningsfull investering, hvor oppdragsgiver har rett til å forvente varige resultater av høy kvalitet. Har du spørsmål om våre tjenester, priser eller andre faktorer, hører vi derfor svært gjerne fra deg. Hos Entreprenør Arvid Tvedt AS verdsetter vi åpen og ærlig dialog fra første samtale, og vi kommer gjerne på uforpliktende befaring i forkant av eventuelt oppdrag. Hos oss skal din trygghet som kunde ivaretas gjennom hele prosjektet, fra innledende planlegging til siste finpuss.

HAR DU SPØRSMÅL OM VÅRE TJENESTER?

Kontakt oss